Cian

O Cianu

CIAN d.o.o. sa sjedištem u Splitu, osnovan daleke 1947.godine, obavlja poslove sanitarne zaštite i zaštite okoliša na području Dalmacije i RH. CIAN uspješno baštini stoljetnu tradiciju postupaka poznate splitske karantene (najveći lazaret na Mediteranu) iz 1592. godine sve do današnjih dana a pripravan je udovoljiti sve većim izazovima budućnosti.

Prihvaćajući spoznaje moderne znanosti o zaštiti okliša i koncepciji održivog razvoja, a uz pomoć najnovijih kemijsko-farmaceutskih proizvoda i biološkog načina borbe protiv štetočina, pokušavamo dovesti u sklad nesmetan rad i odmor čovjeka ne ugrožavajući ostale žive organizme u prirodi.

Želeći stalno dokazivati kakvoću obavljenih usluga CIAN je visoku kakvoću svojih usluga potvrdio uvođenjem i neprekidnim poboljšavanjem dokumentiranog sustava kvalitete prema normama ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004.

VIZIJA

Prihvaćanjem koncepcije održivog razvitka poduzeća i društveno odgovornog ponašanja pokušavamo dovesti u sklad nesmetan rad i odmor ljudi na našem području, posebno vodeći brigu o zdravlju pojedinca i prevenciji onečišćenja okoliša.

MISIJA

Trajnom edukacijom i brigom za zaposlene i klijente, korištenjem naprednih tehnoloških rješenja, suradnjom s odgovarajućim institucijama RH, EU i redovitim praćenjem struke, nastojimo udovoljiti svim izazovima budućnosti i neprestano raditi na poboljšanju rada i življenja u urbanim uvjetima.

 

Novosti

Tretiranje palmi

Jedinstvena i dugotrajna zaštita palmi od crvene palmine pipe

27. 04. 2020.